About Me

My photo
Di lahirkan di kg.mahligai,pasir mas,kelantan.Kini melanjutkan pelajaran di UNIMAS dalam ijazah kejuruteraan elektronik (komputer). Masih bujang tau.

.:: Salam Perpaduan ::.

Sekarang ambe sedang menghabiskan minggu2 exam yg baru di permulaan..habisla...otak dah ade kt umah..bestu nak guna otak sape utk exam ni? aduhai....



................................Alhamdulillah...................................
~~ Harap bergunalah Blog ni untuk yg mengunjungi~~

.:: Bagi yg Download Video ::.

Lepas korang downlaod video yg ada 3 file tu,korang kena guna software untuk joinkan file tu jadi 1 file format video.so, leh pegi ke link ini:

http://download.cnet.com/HJ-Split/3000-2248_4-10550267.html

Sunday, February 20, 2011

Lukisan selepas lame tak melukis

 Ottomen SF

Ni lukisan yang tercetus idea ketika orang lain dok sibuk mengulang kaji pelajaran...(depan aku je org yg study tuh), aku lak dok melakar depan diorang,mesti diorang cemburu dengan keslumberan aku yang malas nak study nih (patut aku yang kene cemburu dengan diorang sbb aku malas study,ciss!!) ape comment korang.. ?

2 comments:

  1. kecemburuan memburu buruan yang dburu~

    ReplyDelete
  2. takpo..buleh upgreat lg skill demo abe li

    ReplyDelete

Dikir Barat Sri Bunga